Fem Pilota - Capçalera

Col·labora amb la pilota valenciana, uneix-te al somni PilotaViu!

La necessitat d’informació sobre pilota valenciana va portar a la unió d’un grup de gent compromesa amb el nostre esport, a prendre la iniciativa de treballar per crear un mitjà que va veure la llum el passat 9 d’octubre del 2014.

PilotaViu.com és un projecte innovador, obert a tothom, on la participació ha destacat des del primer dia i on, a poc a poc, s’ha convertit després d’un any de gran esforç i treball de l’equip i tots els col·laboradors, en un mitjà de referència plural i objectiu per al món de la pilota.

Durant aquest any el diari espera continuar creixent i continuar millorant  per a complir un nou i necessari objectiu: consolidar el projecte. Un repte que passa per la col·laboració i confiança de tothom, aficionats, jugadors, trinqueters, clubs, escoles, empresaris, patrocinadors, entitats, associacions..., per a continuar en la necessària tasca de promoció i difusió del nostre esport i poder seguir així amb el mateix somni ferm. Que la pilota valenciana torne a ser algun dia l’esport dels valencians.

Com puc col·laborar?

1.     Fes-te informador: 
Participa en PilotaViu i envia’ns escrits, fotos, vídeos, etc., al nostre correu redaccio@pilotaviu.com, ja que tothom sou la Pilota Valenciana, i podeu contribuir perquè siga cada dia més visible.

2.     Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana! 

El teu suport econòmic és imprescindible per a poder continuar sent la veu de la pilota!

Ajuda’ns amb un donatiu des de 12 euros a l’any a consolidar i millorar el projecte i aconseguir que la pilota arribe a poc a poc a totes les cases.

Fes la teua aportació mitjançant Targeta, PayPal o  transferència/ingrés:  

Clica ací per fer la teua aportació: 

 
Travessa
 
                                                                                                                         
3.     Anuncia’t en PilotaViu: 
Si tens una empresa/negoci i t’agrada la pilota, no t’ho penses! PilotaViu s’ofereix a ser la teua veu. Disposem de convenis de publicitat adaptats a les teues necessitats.
 

 
4.     Fes visible el teu compromís amb la pilota:  
A PilotaViu tenim la perspectiva que la pilota és més que un esport, ja que és un element de gran riquesa cultural que tenim els valencians i un dels principals eixos vertebradors de tot el territori.

El nostre compromís és col·laborar amb totes les associacions, entitats i institucions polítiques, culturals i educatives, mitjançant convenis de col·laboració que ajuden a fer productiva i visible la tasca de promoció cap a la pilota en tots els àmbits:

. Diputacions amb la pilota: 
Les tres diputacions estan compromeses amb la pilota i patrocinen competicions i activitats relacionades amb la pilota. Tasca que necessita d’una major visibilitat i a la qual PilotaViu s’ofereix i espera treballar conjuntament amb aquestes i ser la seua Veu.

. Mancomunitats amb la pilota: 
Són moltes les Mancomunitats que tenen compromís amb la pilota i patrocinen competicions i activitats. Igual que les diputacions, aquesta tasca necessita d’una major visibilitat i PilotaViu també s’ofereix a treballar-hi conjuntament i ser la seua Veu.

. Ajuntaments amb la pilota: 
Hi hagué un temps en què la pilota corria pels carrers de tots els pobles del territori.  Des de PilotaViu comptem amb convenis adaptats a la necessitat de cada població per fer visible la tasca de promoció de cada ajuntament segons la seua activitat actual.

. Clubs i trinquets amb la pilota
Els clubs de pilota i els trinquets necessiten tenir visibilitat, i nosaltres els oferim ser també la veu de tots els trinquets i clubs de pilota mitjançant un conveni atractiu.
 

C.P.V. Alfara. Fotografia: Miquel Navarro

. Associacions i entitats culturals amb la pilota: 
Totes les associacions i entitats culturals valencianes, igual que tenen el compromís de vetlar per la nostra cultura i llengua també cal que tinguen en compte el nostre esport. Des de PilotaViu ens oferim a contribuir i fer visible aquest compromís amb convenis adaptats segons les necessitats de cada associació o entitat.

. Centres educatius amb la pilota: 
Si la pilota està present entre els escolars té la seua promoció assegurada. Nosaltres tenim el repte de contribuir perquè açò es complisca. Per això hem creat un apartat de recursos didàctics amb informació de qualitat, realitzat per col·laboradors especialitzats i disposem d’un conveni atractiu per a tots els centres educatius.
 

Alumnes del Col·legi Hernàndez de Castelló de la Ribera. Fotografia: Col·legi Hernàndez
 
. Mitjans de comunicació amb la pilota: 
Un dels nostres objectius és fer la màxima difusió de l’esport de la pilota dins del territori valencià i també fora, és per això que necessitem la col·laboració de tots els mitjans, digitals, en paper, ràdio, televisió... per tenir així la màxima repercussió possible al nostre gran esport.

 
Per tant, si vols col·laborar en la promoció de la pilota valenciana posa’t en contacte amb coordinacio@pilotaviu.com i uneix-te al somni PilotaViu!