Fem Pilota - Capçalera

MIRADES

Ahir va tindre lloc la inauguració de l’exposició MIRADES, un recull de fotografies i material que conformen la història dels darrers 20 anys de la Penya Pilotaris Amics del Frontó del Puig. Les fotografies les he fet jo mateix des que forme part d’aquest club i el material és gran part del recull que hem fet des del Museu de la Pilota i que, gustosament, ens ha anat donant la mateixa Penya.

Aquesta mostra entra dins dels actes del 50 aniversari de la Penya (1967-2017) i la formen 40 fotografies de l’activitat del club, tant en campionats oficials com interns o activitats culturals realitzades els darrers 10 anys.

Durant l’acte, al qual van assistir un centenar de persones vinculades d’alguna manera al club, es va fer referència a la tasca que, com a club i escola, es realitza al Puig, una tasca molt destacada durant aquests anys en què s’han aconseguit molts èxits, això sí, no com a club, ja que aquest es va excloure després de guanyar l’autonòmic del 2011, per desavinences amb la Federació que, per cert, no ha fet res per recuperar el millor club de frontó valencià de tot el País Valencià.


La presentació de l'exposició, ahir. Foto: Salva Bosch i Francesc Martinez.

A tot açò, cal afegir que al Puig està la millor instal·lació per a la pràctica del frontó valencià, la més acurada i moderna. També el millor club, amb més de 200 socis, així com la millor escola: aquest any té 43 alumnes i 3 monitors que, a més de ser els més destacats en frontó valencià, també ho són en escala i corda i galotxa. I, a més a més, Montesa, el millor jugador de frontó valencià de la història i altres que han fet possible l’engrandiment d’aquest club, com ara el local Salva o l’exjugador professional Puchol, que encara disputa les seues partides.

Es va destacar el suport de l’Ajuntament així com el treball de l’escola, amb grans esperances de futur. A més de la meua assistència, hi van acudir Vicent Tomàs, president, i Salva Bosch, representant del club i els regidors de Cultura, Marc Oriola, i d’Esports, Fernando Checa. L’acte el va conduir el gerent de la Casa de la Cultura, Paco Orts.


Tres de les fotografies que es poden trobar a l'exposició. Foto: Salva Bosch i Francesc Martínez.

Podràs llegir tots els articles de David Sarasol punxant ací.

       David Sarasol