Fem Pilota - Capçalera

Victòria incontestable de Pere Roc II que acomiada Dani abans d'hora

Ambient espectacular per a una vesprada que va tenir de tot. Victòria incontestable de l'equip de Benidorm, que ja és finalista de la Lliga Professional d’Escala i Corda 2017, un sentit comiat del mestre Dani en competició oficial i, per a completar la vesprada, partida super espectacular que van brindar els xics de la Lliga 2 Caixa Popular.
 
La vesprada va finalitzar amb la victòria de Salva d'Alginet i Javi Font, per 60-55, davant Ferrer i Jordi. Altíssim el nivell d'estos joves, alguns com Salva i Ferrer tenen ja un peu a la professionalitat i altres com Javi Font o Jordi estan a un nivell molt alt. Els quatre xics es van buidar fent el que més disfruten i van fer una molt bona partida amb alternatives variades per uns i altres al marcador, arribant a igualar a 55. Per a morir-se! Tots quatre mereixien guanyar, però la pilota és cruel i sacrificada inclús jugant bé. Un Ferrer Super que aguantava les envestides del Bou Rubio d'Alginet i el bon fer de Javi Font van completar una molt bona actuació. Jordi de Sella va estar també genial, enhorabona als quatre! 
 
La partida de la semifinal de la Lliga Professional 2017 va ser una demostració de poder i de joc efectiu i potent de l'equip de Benidorm, format per Pere Roc II, Fèlix i Monrabal, que va estar molt disciplinat i va traure el seu potencial a relluir. Molt de jugar! Amb eixa exhibició, l'equip de Murla, Genovés II, Dani i Carlos no van poder superar l'atac contrari i encara que van sumar tres jocs, els de blau van jugar com un bloc, molt efectius i com una locomotora de fabricar pilotades de quinze. L’esquerrà  Pere Roc feia estralls, Félix manava i Monrabal rematava. Al final, Pere Roc  II, Fèlix i Monrabal, 60, i Genovés II, Dani i Carlos, 30.
 
Genovés i Carlos li van posar tot el cor i el mestre Dani es va acomiadar del trinquet de Pedreguer en partida oficial i va rebre el reconeixement del nombrós públic que omplia el trinquet. Quina llàstima per a la pilota que este professor i arquitecte del quinze per dins del trinquet s'acabe. Ja el trobem a faltar i encara  no fa res que ha acabat de dutxar-se. Molt de jugar, Dani! La pilota et deu molt i et desitgem el millor, esperem que es faça un homenatge com cal.
 

Dani va finalitzar la partida decebut per retirar-se amb derrota. Fotografia: Raül Ivars.
 
Visca Dani i visca la Pilota! 

       Raül Ivars