Fem Pilota - Capçalera

D.E.P. Antoni Asunción


Com he dit, ha mort un amic. 

Un amic d’eixos que no cal estar veient tots els dies per mantenir una bona relació.

Antoni Asunción, Toni per als amics, em va oferir i demostrar la seua estima en la seua vida des dels varis llocs on va desenvolupar la seua tasca, però jo tinc un record especial per l’empenta que d’ell vaig tenir per tal que la Pilota Valenciana anara endavant.

No tan sols mentre jo vaig ser Primer President de la Federació de Pilota Valenciana, sinó allò més important, de seguir essent amic en deixar el càrrec demostrant-ho inclús quan l’Ajuntament de L’Eliana, regit per Vicent Tarrazona, em va fer un homenatge per la meua dedicació al nostre esport nacional, i Antoni va tenir el detall de vindre a acompanyar-me, juntament amb diverses autoritats.

Vaig seguir la seua trajectòria a nivell estatal i em vaig sentir ben cofoi en veure que, conscient de la seua responsabilitat política, abandonà el càrrec de Ministre, assumint inclús el què no era la seua responsabilitat en el cas de la fugida del Director General de la Guardia Civil, Luís Roldán.

Ara tan sols recordar-lo amb tota la meua estima, parant compte que les idees i matisacions polítiques són “Res en un no res” davant la mort.

Aporte la foto que ens férem el dia el meu Homenatge.

Adéu Toni i com es diu en Euskera “Ikusi arte”, (A reveure).

Victor Iñúrria 
Primer President de la F.P.V