Fem Pilota - Capçalera

Pablo i Bueno guanyen amb autoritat la partida de Nadal de Petrer

Escala i Corda

Ernest Martí / Petrer.

Pablo de Sella i Víctor Bueno s’han imposat amb claredat sobre Francés i Paulino per un resultat de 60-15 en a penes quaranta minuts de lluita desigual. L’encontre, programat per a diumenge a migdia, ha congregat vora un centenar d’aficionats que han presenciat una bona actuació de la parella blava, que en acabant s’ha adjudicat l’anomenada «Partida del Pavo». Esta partida, que s’havia disputat durant molts anys, es va reprendre el 2015 per iniciativa del club de pilota de Petrer.

Quant a la partida, cal destacar l’actuació del mitger de Meliana, Bueno, que no ha necessitat desplegar tots els seus recursos per a quallar una partida destacada i sumar quinzes per a ajudar Pablo de Sella a véncer i conquerir el curiós trofeu que hi havia en joc, que era ni més ni menys que un titot per a cada membre de la parella.
Pel que fa als jugadors locals, que lluïen faixa roja, a Francés li ha costat entrar en joc i de poc li ha servit l’elegància al rebot i la classe que atresora. Sense sort en alguns moments puntuals i poc assistit per Paulino, que maleïa el poc encert que ha mostrat hui a la punta, el rest de Petrer s’ha resignat amb el pas dels quinzes conscient que estava tot dat i beneït.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article