Benidorm guanya el circuit La Bolata sense concedir una derrota

Ratlles

PilotaViu / Orba.

La tercera edició del circuit La Bolata a llargues ja té vencedor. En l'enfrontament disputat a Orba a les 12.00 h, Benidorm s'ha imposat a l'equip del Campello per 35-50. Amb este resultat, els de la Marina Baixa finalitzen el campionat invictes, ja que no han concedit cap derrota.

La reballada ha afavorit a l'equip del Campello, que han anotat el primer joc. La partida ha començat igualada, amb Benidorm empatant cada vegada que El Campello avançava.

El 20-20 ha arribat amb un joc net on la treta de Jose Luis ha sigut decisiva. Els dos equips s'han defensat, bregant per aconseguir l'avantatge que els donava el tindre la banca.

A poc a poc, Benidorm ha agafat l'avantatge, però El Campello ha sabut deixar la igualada a 25 en el marcador ràpidament.

Amb el marcador a 30 iguals, Benidorm ha sabut remuntar un val en contra per a acabar enduent-se el joc amb una treta directa de Jose Luis.

Hem presenciat una partida que en cap moment ha deixat d'estar disputada, amb jocs llargs. Tot i que El Campello no s'ha despenjat en cap moment, Benidorm ha sigut capaç d'agafar avantatge. Una sèrie de jocs seguits deixava el marcador en 30-45, joc net inclós. Semblava que els de l'Alacantí es despenjaven del joc.


Una partida igualada per moments, però que Benidorm no ha deixat escapar. Foto: Ulisses Ortiz.

Al final el cansament, o la concentració, han sigut determinants. Al joc net li ha seguit un altre on Benidorm ha tingut val per a tancar la partida, però on El Campello per fi ha tornat a sumar.

La igualtat ha sigut una constant durant tota la partida, però Benidorm no anava a deixar-se guanyar. Els mariners s'han emportat el següent joc i amb el 35-50 final, Benidorm s'ha coronat com a merescut vencedor del circuit La Bolata. 

Un torneig que l'equip de la Marina s'ha emportat amb la contundència de no haver perdut cap partida durant tot el campionat. Este triomf se suma a la lliga i la champions que també han guanyat enguany.
 

El conseller Marzà ha estat en la final
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article