Genovés II, Raül i Tomàs II, campions del Trofeu Mestres

Escala i Corda

Paco Durà / València.

La final del “Trofeu Mestres”- Trofeu Ciutat de València-Caixa Popular va estar dominada pel trio de Genovés II, Raül i Tomàs II, amb Oltra en la pedra, en guanyar davant la parella de Pere Roc II i Javi, que tenien Miguelín de feridor, per 60-45.

La partida va estar molt bona. Es van veure quinzes de molta qualitat i també va quedar confirmat que a Pelayo, trinquet de dimensions grans, un trio sempre té la de guanyar. I encara que la parella començava molt bé i tancava els dos primers jocs, 30-20 (han eixit de 20-20), veient molt bé Pere Roc i Javi; poc tardaria el trio de Genovés en reaccionar i igualar el marcador 30-30.

Tomàs II, decisiu
Després arribaria la igualada a 35. I a partir d’ací, cada vegada es veia més dominador el trio, amb molta fermesa. Genovés II feia molt bé els caps, amb contundència i sempre col·locant la pilota al lloc més incòmode per als rivals. Raül anava creixent al pas que avançava la partida. I Tomàs va ser davant el jugador decisiu per tancar molts quinzes i posar en dificultats Pere Roc i Javi, que tenien difícil salvar al punter de la Marina.

Com a conseqüència del seu domini, el trio feia tres jocs seguits i agafava avantatge de dos jocs primer, 45-35 i 50-40, i de tres, 55-40, posant contra les cordes cada vegada més a la parella. I encara que Pere Roc i Javi mai van tirar la tovalla, després de lluitar prou tots en el tram final i posar el marcador 55-45, el trio tancava la partida des del rest, amb un gran joc de Raül en el darrer joc que posava cloenda a la seua victòria en el Trofeu de Mestres, 60-45.

Lliurament de trofeus
En acabar autoritats, entre les quals es trobava el President de les Corts, Enric Morera, i la Regidora d’Esports de València, Maite Girau, junt amb membres de la Fundació de Pilota i el president de la Federació de Pilota, Daniel Sanjuán, feien el lliurament de trofeus enmig dels aplaudiments del públic, que omplia l’escala de Pelayo i part de les galeries.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article