Orba rep les finals del III circuit La Bolata de llargues

Ratlles

PilotaViu / Orba.

Diumenge 23 el carrer major d'Orba es vesteix de gala per a rebre la final del circuit La Bolata a llargues, que enfrontarà a Benidorm i El Campello.

La partida es disputa el diumenge 23 en horari televisiu, ja que l'esdeveniment es retransmetrà per À Punt. A les 12 comença una festa d'on ha d'eixir el campió de la tercera edició del trofeu.

Les dos vegades anteriors, va ser l'equip de Parcent qui s'alçà amb el trofeu. Enguany no podran revalidar el campionat en ser eliminats en semifinals per un intractable Benidorm, que arriba invicte a l'enfrontament definitiu. La projecció de jugadors com Jose Luis Calvo, que a la seua curta edat ja és internacional amb la selecció, és una de les claus dels èxits d'este equip. En el rest jugaran Vicente i Juan, mentre que Navarro, Rafa i Paco completen un jove equip.

A l'altra banda de la pista trobem al Campello. Els alacantins disputen la segona final consecutiva i enguany voldran desfer-se de l'espineta que els suposa haver caigut davant Parcent en l'edició de 2017. Es tracta d'un equip que sols ha cedit una victòria en tot el campionat. Va ser a la fase regular, davant el seu rival de diumenge, Benidorm.

El veterà Martines és una garantia a la treta. Miki i Mario, també veterans, restaran per l'equip alacantí, i Toni i Jose completen l'equip.

Val a dir que l'enfrontament de la final no és nou. En les finals de lliga de 2017 i 2018 s'han entrontat ambdós equips, amb triomf per als de Benidorm.

Orba ja es prepara per a la gran jornada. Diumenge 23 a les 12.00 h. es juga la final.


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article