Fem Pilota - Capçalera

L'autonòmic d'escala i corda s'acomiada fins a gener

Escala i Corda

PilotaViu / FPV / València.

Este cap de setmana es disputa la tercera jornada del XXI autonòmic d'Escala i Corda. Açò suposa una aturada en el calendari del campionat, que es reprendrà una vegada passades les festes de nadal, a partir de la segona setmana de gener.

En primera categoria lidera l'equip de Beniparrell en el grup 1. Els de l'Horta Sud ocupen la primera plaça amb sis punt, per davant del seu rival en esta jornada, el Motos Lopez Massamagrell A. La partida, doncs, decidirà qui acaba l'any com a líder. L’altra partida tindrà a l’Alfara del Patriarca A i l’Ovocity Marquesat com a protagonistes, que jugaran la vesprada del divendres en el trinquet de Sueca, seu del club de la Ribera per a la competició.

En el grup 2 el lideratge l'ocupen el Motos Lopez Massamagrell B, l’Alfara de la Baronia i el Riba-roja H amb un triple empat. Els trinquets d’Algimia i Massamagrell viuran les últimes partides del 2018, corresponents a les partides entre l’Alfara de la Baronia i Riba-roja H, i entre el Massamagrell B i l’Arquitectura Riba-roja A.

En categoria juvenil el lideratge l'ostenta el Trinquet de Torrent I. Sumen un punt més que els seus rivals de l’Algimia d’Alfara i el Carraixet Tavernes Blanques, que estan separats també per un punt del Bar Mercat Riba-roja G. L'altre equip de Torrent, el Torrent H, tanca la classificació amb zero punts.

En la divisió de plata són el Caixa Popular Meliana A, l’Amics de la Ribera i la Universitat d’Alacant els qui lideren els respectius grups. El Lluna Plena Massamagrell C, l’Electrica Vinalesa A, el Manises A i l’Onda A són les formacions que ocupen les primeres posicions en els grups de tercera categoria. En quarta A lideren l’Industa Moncada B i C; i en quarta B trobem el Torrent G, el Manises C i l’Onda B.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article