Fem Pilota - Capçalera

Les pilotes de vaqueta de Carcaixent i el trinquet de l'Abdet, a Va de Bo

PilotaViu / València.
 
L'espai dedicat a les retransmissions de la pilota d'À Punt, «Va de bo», va dedicar el seu programa del passat diumenge 16 de desembre  a la final del Campionat Autonòmic de Raspall Parelles - Trofeu Diputació de València. Xeraco B, amb Vicent i Ibiza en les seues files, va ser netament superior a l'equip de Gavarda A, format per Pau i Alberto. Com sol ser habitual, la partida, celebrada en el trinquet del Genovés, va comptar amb la narració de Joan Tur i els comentaris de l'expilotari Fredi.

Una vegada finalitzada la final, el programa va continuar amb un seguit de reportatges i notícies d'actualitat relacionades amb el nostre esport. La cantant Mireia Vives va visitar per primera vegada el trinquet de Pelayo, tres pilotaris de raspall i tres d'escala i corda van començar un particular desafiament a futbol americà, el periodista Pedro Valero va visitar el trinquet de l'Abdet, Elisa Tarazona explica la seua experiència jugant a pilota en una època en la qual era un esport totalment masculí i José Arbona Àlvarez parla del seu treball en les famoses pilotes de vaqueta de Carcaixent.

A més, es va fer una nova edició de «Bot i volea» amb Ricard i José Salvador.

Tot això i molt més ho podeu veure en el següent enllaç: Va de Bo 16 / 12 / 18


*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar informant-vos. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article