Fem Pilota - Capçalera

José Daniel Sanjuan, proclamat de nou president de la Federació de Pilota

PilotaViu / FPV / València.

José Daniel Sanjuan Martínez ha estat proclamat president de la Federació de Pilota Valenciana en l’assemblea general extraordinària celebrada a la Sala de Juntes de la Federació de Pilota Valenciana este 15 de desembre. El cinqué president de la FPV repeteix en el càrrec després de ser l’única candidatura presentada.

El seu primer acte com a president ha anunciat la seua renovada Junta General per als pròxims 4 anys, una junta de vicepresidents més jove i paritària formada per 8 dones i 7 homes que són els següents:

Secretària - Sara Gil
Escala i Corda - Santi Navarro
Frontó - Rafa Vidal
Galotxa - Jesús Fontestad
Joc a Ratlles - Vicent Molines
Raspall masculí - Armando Mercé
Raspall Femení - Susana Serrano
Modalitats Internacionals - Elvira López
Modalitats Internacionals - Pilar Herráiz
Dóna - Mònica Moya
Escoles de Pilota - Mamen Santarrufina
Alacant - Myriam Vidal
Castelló - Pedro López
València - Ana Belén Giner
Adjunt a Presidència - Ricardo Sales

També ha agraït als seus antics col·laboradors el seu inestimable treball durant tant de temps i la seua voluntat que continuen formant part activa en el cultiu i promoció del nostre esport des de les bases federatives.

Sanjuan desitja "poder consolidar tota la feina que s’està duent a terme, i posar en marxa noves idees, aconseguir nous patrocinadors per a les competicions, millores en la pàgina web amb l’objecte d’arribar més i millor als federats i els clubs, i facilitar el seu treball i augmentar les ajudes a clubs i escoles de pilota valenciana".

Un cop expiren els terminis fixats per la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport dins el calendari electoral, Sanjuan serà proclamat definitivament president per als 4 anys vinents.

Comentaris

Comenta aquest article