PilotaViu / Funpival / València.

Partida de les que fan afició la que es va viure este dissabte al trinquet Pelayo de València amb motiu de la segona semifinal del XII Trofeu Mestres Ciutat de València – Gran Premi Caixa Popular. Els grans protagonistes, dues parelles que no es van guardar res dins per tractar d’aconseguir la victòria i accedir a la partida en què lluitaran pel títol.

Pere Roc II i Javi mesuraven les seues forces contra les de Soro III i Félix, amb victòria per als primers per un més que ajustat 60-55. Des de l’inici de la partida, es va mantindre una igualtat que era fruit de la intensa i àrdua batalla que els quatre pilotaris van dur a terme. Van haver de traure tot el seu potencial per tal de fer front a les escomeses dels adversaris.

Cada detall suposava un món en un xoc que es decidiria a última hora. Després de la igualada a 35 en el marcador, semblava que la parella capitanejada per Soro III havia posat la directa i estaven a no res de posar també el seu nom a la victòria de la jornada. Amb el mitger de Dénia fregant la perfecció i la inestimable ajuda d’un escaleter de les condicions de Soro III, els blaus van poder escapar-se fins al 35-55 a l’electrònic.

Però estava tot per decidir a la catedral. Pere Roc II i Javi ajuntaven de nou les seues forces i quan semblava que estava el final de la pel·lícula ja escrit, van començar de nou a sumar quinzes i jocs fins que amb la igualada a 55 i la seua respectiva ovació dels espectadors, van aconseguir sumar també l’últim de la partida per emportar-se la victòria i el bitllet per a la final.

Amb el resultat de 60-55 per a Pere Roc II i Javi, seran ells qui s’enfronten a Genovés II, Raúl i Tomàs II en la final del torneig, que està fixada per al dissabte 22 i es podrà veure també a través de la televisió i el web d’À Punt.