elmusa

Victoria i Mar alcen el títol del Diputació de Raspall Parelles

Raspall

PilotaViu / FPV / l'Alqueria d'Asnar.

La primera jornada de les finals femenines del XX Campionat Autonòmic de raspall parelles – Trofeu Diputació de València deixava tres finals vibrants i molt emocionants al trinquet de l'Alqueria d'Asnar. 

Rafelbunyol va guanyar el títol de primera categoria, Borbotó B, guanya en segona categoria i Beniparrell D, va guanyar en tercera categoria. El remodelat trinquet municipal albergava les primeres partides enmig d’un molt bon ambient on van estar els aficionats dels clubs d’Oliva, Rafelbunyol, Borbotó, Beniparrell, Alqueria d'Asnar i Quatretonda que es van acostar per estar al costat de les seues jugadores. 

La final de primera categoria la va conquistar l’equip de Rafelbunyol que va guanyar a Beniparrell després d’una gran partida de les seues dos jugadores Victoria i Mar, que acaben l’any 2018, amb un nou títol. Ana i Noelia, es van defensar però no van poder amb la pegada de les seues rivals encara que ho van intentar fins a l’últim moment (10 - 25).

En la final de segona, Borbotó B va guanyar el títol després d’un últim joc de gran tensió, on els dos equips van lluitar fins a l’extenuació. A més, l’equip de l'Horta Nord, alçava un val net en contra, quan estava al traure per a tancar la final, en el joc més llarg d'esta final. Beniparrell B, intentava sorprendre canviant de posició en l’últim joc a les seues jugadores i ho va aconseguir en un primer moment, però Irene i Adriana, van aguantar la pressió, per a guanyar després de patir molt per a alçar este desavantatge davant Maria i Júlia (20 - 25).

En la final de tercera categoria, l’equip de Beniparrell B, va aconseguir el seu primer títol després de perdre les altres dos finals, en una final molt disputada fins a la igualada a 15, a partir d’ací es va imposar la major experiència i pegada de Lucia i Noelia davant el jove equip d’Oliva, que ha aconseguit que Cristina i Miranda juguen com equip i gaudisquen jugant juntes. 

Van entregar els trofeus i medalles la vicepresidenta de la Federació de Pilota Valenciana, Ana Belén Giner, al costat de les autoritats de l’Ajuntament de la localitat, Miquel Vidal, tinent alcalde i Juan Prats, regidor d’esports.

Resultats de les finals femenines TROFEU DIPUTACIÓ DE VALÈNCIA - trinquet de l’Alqueria d´Asnar, jornada dissabte:

- Final Primera categoria: 
Ajunt. Beniparrell A (Ana i Noelia) - 10 - El Dau Rafelbunyol A (Victoria i Mar) - 25

- Final Segona categoria: 
Ajunt. Beniparrell B (María i Júlia) – 20 - CPV Borbotó B (Irene i Adriana) - 25

- Final Tercera categoria: 
Ajunt. Beniparrell D (Lucia i Noelia Esparza) – 25 - CPV Oliva B (Cristina i Miranda) – 20

Diumenge continuaven les finals femenines en el trinquet d’Alqueria d'Asnar. Alzira F guanyava davant Quatretonda B en la final de quarta A mentre que Sella era l'equip campió en quarta categoria B, quedant Montserrat C com equip subcampió.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article