elmusa

Castelló de la Plana celebra una partida solidària

Escala i Corda

PilotaViu / Castelló de la Plana.

El proper dissabte, 15 de desembre, al trinquet municipal del Sindical de Castelló se celebrarà una partida de pilota solidària. A les 16h començarà a rodar la pilota amb partides recreatives i d'exhibició d'alumnes del CRIS-Creu Roja. A continuació, tindrà lloc una partida de professionals on De la Vega i Álvaro s'enfrontaran a José Salvador i Bueno.

La partida va en benefici del CRIS-Creu Roja de Castelló de la Plana, un centre de rehabilitació i integració social que ha creat un equip de pilota valenciana en col·laboració amb el Club Pilotari Castelló. L'objectiu de la partida, en paraules del membre del club Manolo Martí, és ”visibilitzar la pilota, que siga atractiva per a la gent jove i transmetre el fet que la pilota també pot ser solidària”.

Per la seua part, el regidor d'esports Enric Porcar va explicar que l’objectiu del Patronat d’Esports és el d'organitzar partides professionals al trinquet del Sindical de forma periòdica. Com a mostra del compromís de l'ajuntament amb la pilota, s'instal·larà un marcador electrònic pròximament.

 

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article