elmusa

Alginet celebra la Trobada Més Esport, Més Pilota

Participa

El passat dijous, dia 6 de desembre, es va celebrar a Alginet la Trobada de pilota valenciana de l’alumnat que practica pilota durant tot el curs a les classes extraescolars dels centres públics de la població.

Prop de 50 xiquets i xiquetes disfrutaren de la pilota valenciana junt als companys de la resta d’escoles i feren gaudir als aficionats que es van acostar per vore aquest matí de pilota.

La jornada va començar a les 11.00 h amb partides de raspall, fins les 12.00 h que es va fer una exhibició de galotxa amb les joves promeses de la localitat i de la Ribera Alta: Salva Palau, Adrià Martí, Pau Juanes i Sergi López, i tot un referent ja en les modalitats d’escala i corda i frontó, Lluís de la Vega.

Alginet té a menuts i menudes jugant a pilota i de segur que tornarà a ser un poble referent en aquest esport. Però el més important és que a Alginet torna a rodar la pilota pels seus carrers.

L’organització d’aquesta trobada va estar a càrrec de l’empresa especialitzada en pilota valenciana, Més esport, Més pilota. Encarregada de les activitats extraescolars de pilota valenciana a aquesta població, entre d’altres de la Ribera Alta.

No ho dubteu, per a qualsevol activitat escolar relacionada amb la pilota valenciana poseu-se en contacte amb Més esport, Més pilota, a través de les xarxes socials o a messportpilota@gmail.com

MÉS ESPORT

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article