elmusa

El Genovés acull les finals del Diputació de Raspall Parelles masculí

Raspall

PilotaViu / FPV / El Genovés.

Les finals masculines del Campionat Autonòmic de Raspall Parelles - Diputació de València es jugaran el pròxim cap de setmana en el trinquet del Genovés.

El Museu de la Pilota de la localitat de la Costera va acollir, este dilluns, la presentació d'estes finals del Diputació de Raspall Parelles. La Casa de la Cultura de l'Alqueria d'Asnar presentarà dimecres a la nit, a partir de les 20 hores, les finals corresponents a les categories femenines.

Les finals masculines es jugaran al llarg del pròxim cap de setmana, 15 i 16 de desembre, en el trinquet municipal del Genovés. En l'acte del dilluns, el regidor d'esports, Juan Sanchis, va donar l'enhorabona a tots els finalistes de les set partides que es jugaran dissabte i diumenge al trinquet de la població de la Costera, i va recordar "tot el que costa arribar a una final". El president de la Federació de Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuán, va parlar de les xifres positives de la competició que ara acaba. Un total de 123 equips, amb més de 350 jugadors i jugadores, i la participació de 38 clubs. Sanjuán va apostar per continuar recolzant la tasca dels clubs, per a ajudar a fer que la modalitat de raspall, en este cas, "continue viva", i va anunciar que es continuaran augmentant les ajudes als clubs. Per últim Pere Revert, alcalde del Genovés, va manifestar que és responsabilitat dels ajuntaments ajudar a mantindre la supervivència de la pilota valenciana, i de la seua població "disposar d'instal·lacions, com el trinquet i el Museu, per a poder donar tota l'activitat que faça falta".

En la primera categoria sénior els equips classificats han sigut el Xeraco B, que ha deixat en semifinals fora al Gavarda B; i el Gavarda A, que ha eliminat al Bicoroliva Bicorb A. Respecte als juvenils, la final també enfrontarà als clubs de Xeraco i Gavarda, ja que els seus joves jugadors han derrotat en semifinals al Rafelbunyol i Bicorb. La divisió de plata tindrà com a protagonistes de la seua final a l'Oliva A i l'Otos C, quedant-se fora de la final l'Otos A i B. Ja en tercera categoria, el primer finalista ha sigut l'Alcàntera-Càrcer, tot i que va haver de jugar el desempat davant el Real de Gandia A, sent l'Ajuntament de Polinyà A el segon finalista. El club del Real de Gandia sí que estarà representat en les finals, ja que el segon equip del club de la Safor jugarà la final de quarta A amb el Bicorb D. En quarta B seran el Gavarda F i Favara B qui es juguen el títol, mentre que, per últim, en quarta C l'Ovocity Marquesat A i l'Ajuntament de Beniparrell J seran els protagonistes.


La presentació va tindre lloc en el Museu de la Pilota. Foto: FPV
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article