Fem Pilota - Capçalera

Pilota Didàctica es presenta en societat

Món Escolar

PilotaViu / Castelló de la Ribera.

Dissabte 8 de desembre, coincidint amb el quart aniversari de PilotaViu, es va presentar en societat el web PilotaDidàctica.com.

El nou projecte impulsat per PilotaViu i Fem Gestió i Esport S.L, s'ha creat gràcies a la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana. Pilota Didàctica naix amb l'objectiu d'acostar el nostre esport a la comunitat educativa. Per això, disposa de continguts ben interessants com recursos didàctics, vídeos, fotos i bibliografia relacionada.

Entre els especialistes que han aportat el seu granet de sorra per a fer possible el projecte està Víctor Iñúrria. L'expresident de la Federació de Pilota Valenciana va ser un dels responsables de presentar el projecte el passat dissabte, juntament amb el coordinador de PilotaViu, Ricard Sentandreu; el Director General d'Esport, Josep Miquel Moya i Lluís Ferrando, regidor de noves tecnologies de Castelló de la Ribera.

El projecte, que ja es troba a internet, es va presentar al saló de l'obrera de la localitat.


Imatges de l'acte. Autor: Pere Moll.

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar informant-vos. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article