Fem Pilota - Capçalera

El III Trofeu Mixt Fundació José Luis López coneixerà els seus campions este dissabte

PilotaViu / València.

El trinquet de Pelayo de València acollirà les finals del III Trofeu Fundació José Luis López. Serà este dissabte 8 de desembre a partir de les 16.30 h. En primer lloc es jugarà la final de raspall. Moltó, Canari i Gabi s'enfrontaran a Sergio, Brisca i Lorja. A les 17.20 h està previst que À Punt connecte en directe per a retransmetre la final d'escala i corda, que es jugarà en finalitzar la de raspall. Genovés II, Javi i Carlos s'enfrontaran a De la Vega, Félix i Tomàs II.
 
En la modalitat de raspall, els primers finalistes van ser Sergio, Brisca i Lorja, que s'imposaren amb contundència en la jornada de dijous 29 de novembre. Els blaus venceren a Ian, Tonet IV i Raúl per 25-5.

Igualment contundent fou el resultat de l'altra partida, on Moltó, Canari i Gabi van derrotar a Ian, Tonet IV i Raúl per 25-10.

Dissabte passat, 1 de desembre, es va celebrar l'última jornada de la fase prèvia del III trofeu mixt Jose Luis López.

En escala i corda estava tot per a decidir. L'última de les partides enfrontava a Soro III, Raúl i Bueno contra De la Vega, Félix i Tomàs II. Després de dos hores de partida, el trio blau es va emportar la partida amb un resultat de 60-50, segellant la classificació per a la final.
 

De la Vega va fer una gran partida. Foto: Funpival.

El resultat no va ser suficient per al trio de Soro III, ja que els altres finalistes serien l'equip de Genovés II, Javi i Carlos.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article