elmusa

À Punt emetrà la final de l'Edicom de galotxa

Galotxa

PilotaViu / Alfarb.

Esta setmana es van presentar les finals de la XXXII edició del Campionat Interpobles de galotxa, el gran premi Edicom.

Unes finals que se celebren diumenge 2 de desembre en Alfarb. A partir de les 13.00 h se disputarà la final de primera categoria entre els clubs de Montserrat i Beniparrell.

És la tercera final a la que arriba Montserrat, vigent campió del torneig, que s'ha imposat en les dos edicions que ha disputat, 1986 i 2017.

Per altra banda, l'equip de Beniparrell és un habitual d'estes cites, ja que ha disputat sis finals i s'ha emportat el títol quatre vegades.

La partida s'emetrà al programa «Va de bo», que en esta ocasió començarà més tard d'allò habitual, a les 13.00 h, ja que abans s'està emetent la retransmissió de la marató de València.
 

Alfara del Patriarca s'ha emportat el campionat en trinquet. Foto: FPV.

D'altra banda, hi ha diverses finals que ja s'han disputat. Al trinquet d'Onda, Alfara del Patriarca es va imposar a Alfara de la Baronia per 70-50 en la final de primera categoria en trinquet. En quarta categoria, l'equip d'Onda va guanyar a l'equip de la Pobla de Vallbona per 70-30. En les partides disputades a Meliana, Marquesat va vèncer als locals per 70 a 30 en la final de segona categoria de carrer. En quarta, Quart de les Valls C va imposar-se a Quart B per 70-15.

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar informant-vos. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article