elmusa

Onda serà la seu de les finals de l'Edicom de galotxa de trinquet

Galotxa

PilotaViu / FPV / Onda.

Este cap de setmana la festa de les finals de l'Edicom-Interpobles de Galotxa portarà sis partides al trinquet municipal d'Onda, que continua sent un referent en la pilota valenciana.

Com a principi d'este intens festival de pilota, a les 15.30 hores del dissabte 1 de desembre, s'enfrontarà un equip del club local, l'Onda B, amb el Caixa Popular Pobla D, pel títol corresponent a la quarta categoria A. Posteriorment aplegarà la gran final de la primera categoria, en la que el vigent campió, l'Alfara de la Baronia, defendrà el títol guanyat en el 2017 davant l'Alfara del Patriarca. Jesús, Javi, David i Raül, ja que el mitger Álex es perdrà la final en haver-se lesionat fa uns dies, s'enfrontaran a Pepet, Jose i Ramon pel títol absolut. Com a colofó per a la jornada del dissabte, la final de la divisió de plata ens deixarà un duel fratricida, ja que el Caixa Popular Pobla A s'enfrontarà amb el Caixa Popular Pobla B.

Ja en la jornada del diumenge, 2 de desembre, les partides també començaran a les 15.30 hores, en esta ocasió amb la corresponent a la categoria de quarta B, on el Socarrades Campanar de València jugarà la seua primera final davant el Trinquet de Torrent F. Al voltant de les 17 hores, altre equip de Torrent, en aquesta ocasió el Torrent B, intentarà emportar-se el trofeu de tercera, lluitant-lo amb el Manises B. L'enfrontament que tancarà la present edició del campionat tindrà com a protagonistes als juvenils del Bar Mercat Riba-roja i l'Algímia d'Alfara.

Programa dissabte 1 de desembre:
15.30 h. Quarta A
CPV Onda B / Caixa Popular Pobla D
17.00 h. Primera
CPV Alfara Baronia / CPV Alfara Patriarca A
18.00 h. Segona
Caixa Popular Pobla B / Caixa Popular Pobla A

Programa diumenge 2 de desembre:
15.30 h. Final Quarta B
Socarrades Campanar / Trinquet Torrent F
17.00 h. Tercera.
Trinquet Torrent B / CPV Manises B
18.00 h. Juvenils Independents
Bar Mercat Riba-roja H / CPV Algímia d'Alfara
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article