elmusa

La pilota, un any més entre música i festa al Festivern

PilotaViu / Tavernes de la Valldigna.

Tavernes de la Valldigna acollirà de nou el Festivern per a tancar l'any 2018 i començar el 2019 amb bona música i un ambient extraordinari. En esta nova edició del festival, destaquen grups com SFDK, Auxili, Zoo, Machete en boca, Mafalda, The Dance Crashers o  Narco, entre molts altres. Per seté any consecutiu, la pilota valenciana també estarà ben present en la cita preferida per molts joves valencians per a celebrar el cap d'any.

El campionat de raspall, organitzat pel Club de Pilota La Valldigna, es jugarà al minitrinquet de Tavernes i amb pilota de badana. Este any l'organització ha destacat l'augment de premis per als participants. El número d'equips ha rondat entre 10 i 20 en els últims anys, tot i que no hi ha previst posar un número límit en un campionat que també destaca per ser mixt.

Tota la informació i el formulari per a inscriure's, en el següent enllaç: Campionat de Pilota Festivern 18-19


*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar informant-vos. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article