elmusa

L'Edicom de galotxa presenta els seus finalistes

Galotxa

PilotaViu / FPV / Paterna.

Les finals de la 32a edició del Campionat Interpobles Edicom de Galotxa, que es disputaran este cap de setmana a Alfarb, Onda i Meliana, es van presentar ahir 27 de novembre en les instal·lacions que l'empresa valenciana, dedicada a les telecomunicacions, té en el Parc Tecnològic de Paterna.

A la cita van acudir tots els finalistes de les tretze categories que competeixen enguany, incloses les categories femenines, que participen per tercer any. Cadascun d'ells va rebre un lot de material personalitzat per a jugar a pilota, fet molt valorat per tots els jugadors participants en este trofeu de galotxa.

Per sobre de tot, l'esdeveniment va ser multitudinari. Van acompanyar als finalistes, el C.O. d'Edicom, Vicente Vilata; el president de la Federació de Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuán, i el coordinador de pilota de la Generalitat, Sebastià Giner. El responsable d'Edicom, Vicente Vilata, es va mostrar satisfet per poder compartir els èxits de l'empresa amb l'esport de la pilota valenciana, "ens identifiquem molt amb els seus jugadors, amb la modalitat de galotxa, amb els valors que representa la pilota valenciana i així continuarà sent".

El president de la FPV, va agrair el compromís de l'entitat Edicom i va dir que tots els jugadors de galotxa "se senten com a casa en esta empresa valenciana, per la sensibilitat de Vicente Vilata i la seua empresa amb tot el relacionat amb el nostre esport". Sanjuán va voler recalcar la bona organització dels clubs de galotxa, la seua estructura sòlida i la varietat d'equips que aconsegueixen arribar a les finals. "L'esforç que realitza Edicom per a ajudar al campionat es veu recompensat amb la presència de tots vosaltres.", va concloure.

Finalment, el representant de la Generalitat, va felicitar a la FPV i a Edicom per portar avant el torneig i valorar el recolzament amb el qual compta per part dels clubs. "La promoció de l'esport entre el món amateur és un dels pilars fonamentals, i sense la participació real de les dones, la pilota hui no estaria completa. Esta és una de les apostes decidides de la Generalitat Valenciana". Tots els intervinents van destacar que la final absoluta es televisarà en directe, per primera vegada en la història d'esta competició, gràcies a les càmeres d'À Punt. Açò serà el diumenge 2 de desembre a partir de les 12.30 hores del migdia.


Les finalistes de primera femenina. Foto: FPV

Les finals tindran els següents horaris:

Carrer de Pilota d'Alfarb - diumenge 2 de desembre
10.30 h. Juvenils: Ovocity Marquesat / Lanzadera Montserrat
12.45 h. Primera: Ajuntament Beniparrell A / Lanzadera Montserrat

Carrer de Pilota de Meliana - dissabte 1 de desembre
15.30 h. Segona: Autos Meliana B / Ovocity Marquesat B
17.00 h. Quarta: Bar València Quart B / Casino Benifairó Quart C

Carrer de Pilota de Meliana - diumenge 2 de desembre
15.30 h. Tercera: Caixa Popular Godelleta B/ CPV Albuixec A
17.00 h. Femenina A: Caixa Popular Godelleta C / Cent Duros Borbotó B
18.30 h. Femenina B: Caixa Popular Pobla C / CPV Meliana

Trinquet d'Onda - dissabte 1 de desembre
15.30 h. Quarta A: CPV Onda B / Caixa Popular Pobla D
17.00 h. Primera: CPV Alfara Baronia / CPV Alfara Patriarca A
18.00 h. Segona: Caixa Popular Pobla B / Caixa Popular Pobla A

Trinquet d'Onda - diumenge 2 de desembre
15.30 h. Final Quarta B: Socarrades Campanar / Trinquet Torrent F
17.00 h. Tercera: Trinquet Torrent B / CPV Manises B
18.00 h. Juvenils Independents: Bar Mercat Riba-roja H / CPV Algímia d'Alfara
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article