elmusa

Beniparrell i Rafelbunyol prenen avantatge en les semifinals del Diputació de Raspall Parelles

Raspall

PilotaViu / FPV / València.

El cap de setmana passat es jugaren les partides d'anada de la primera categoría del 21é Campionat Autonòmic de Raspall Parelles - Trofeu Diputació de València, en les quals les formacions de Beniparrell i Rafelbunyol s'alçaren amb la victòria.

En el cas de l'Ajuntament de Beniparrell, la seua visita al trinquet de l'Alqueria d'Asnar va servir per a deixar molt ben encaminada l'eliminatòria, ja que les germanes Ana i Noelia deixaven en 10 a Erika i Myriam. El resultat deixa a les de l'Horta Sud amb quasi els dos peus en la final, ja que jugaran la partida de tornada en el seu carrer de pilota, on no han perdut cap partida en tota la competició. 

En l'altra semifinal, on s'enfronten Borbotó i Rafelbunyol, la primera partida va quedar més ajustada, quedant el marcador del carrer de Borbotó en un favorable 20 a 25 per a la parella visitant. Anabel i Amparo, jugadores del club de la pedania de València, haurien de remuntar en la partida que queda, en el trinquet de Rafelbunyol, si volen evitar que Victoria i Mar tornen a jugar una final en la present temporada.

Respecte a les semifinals de la divisió de plata, els dos equips presents de Borbotó apunten a la final. Per un costat, el Borbotó B va guanyar 5 a 25 en el seu desplaçament davant el Carraixet Tavernes Blanques, i per l'altre, el Borbotó C va deixar en 15, també a domicili, al Beniparrell B. Ja en quarta A el Beniparrell F va pegar primer davant l'Alzira F, però el 25 a 15 aconseguit al carrer de l'Horta pot no ser suficient davant la partida de tornada, que es jugarà en el trinquet de la Ribera. Per últim, en quarta B, són el Meliana F, el Sella, el Juanjo Tradicions La Valldigna B i el Lanzadera Montserrat C qui han passat a semifinals de la categoria.

Pel que fa a tercera categoria, el pròxim cap de setmana serà decisiu per a conéixer a les finalistes directes que eixiran dels següents equips: Oliva B i Ajuntament de Beniparrell D, empatats al primer lloc amb 28 punts, i el Meliana D, tercera amb només un punt menys.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article