Fem Pilota - Capçalera

Jornada de frontó en una nova entrega de «Va de Bo»

Frontó

PilotaViu / València.

El programa d'À Punt Mèdia «Va de Bo», l'espai dedicat al nostre esport, està més que consolidat en la graella de la televisió valenciana. 

El programa de l'última setmana ha tingut al frontó com a protagonista, amb un reportatge que explica la història del jugador Lemay Estrada, d'origen cubà.

Lemay va començar a jugar a frontó a Cuba, i mitjançant el món de la pilota basca va entrar en contacte amb el club de pilota de Quart. Una història ben interessant que la televisió valenciana ha recuperat per a tots els televidents.

A més, també hi hagué un reportatge dedicat a l'escola de Benidorm i al seu entrenador, Toni Calvo. Un «bot i volea» dedicat a Félix i Montaner i un reportatge del trinquet de Rafelcofer, foren altres dels protagonistes.

La retransmissió de la jornada va ser la de la final de l'individual de frontó, on Alejandro de Paterna es va imposar a Pasqual de la Pobla per un resultat de 41-38.

Pots reviure esta final  i vore tots els continguts al web d'À Punt.


*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar informant-vos. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article