Fem Pilota - Capçalera

La final individual de primera de frontó es podrà veure en directe per À Punt

Frontó

PilotaViu / FPV / Almussafes.

El passat dimecres es disputaven les primeres finals d'esta XXXII edició del Trofeu President de la Generalitat de frontó, just després de la presentació de les finals.

Arrancava l'espectacle amb la final de 1a d'entre setmana, en la que Paco "Campanero" de Meliana disputava la seua tercera final consecutiva, i el feia, contra un vell conegut per a ell, com és Julio de Vinalesa, al que s'enfrontava ja en 2016 amb victòria, en este cas, per a Julio. La partida va tindre alternatives al marcador, d'un inici Julio agafava un bon matalaf però, a meitat partida, el de Meliana agafava el fil a la final i aconseguia igualar el lluminós, inclús, arribava a tindre un 40 a 32 a favor seu. En este moment, quan pareixia que Paco ja ho tenia fet, arribà la reacció de Julio, també donada en part pel cansament del de Meliana, fins a arribar a la igualada a 40. A partir d'ací, qualsevol cosa podria passar i finalment queia el títol del costat de Paco.

A continuació es disputava la final de 2a Entre Setmana, entre Raúl del CPV El Racó de La Pobla de Vallbona i Manolo del CPV Castelló. La partida resultà pareguda a la primera, i hi hagué alternatives al marcador, però al final va resultar tan igualada quasi com l'anterior, es decidia per detalls, acabant la partida amb un 38 a 41 per al de La Pobla de Vallbona, després de buidar-se els dos jugadors dins de la pista.

José Daniel Sanjuán, President de la FPV, Pau Bosch, Regidor d'Esports d'Almussafes i Daniel Novejarque, Vicepresident de la FPV eren els encarregats de lliurrar els trofeus. Magnífic ambient enregistrava el frontó José Ventura per a la disputa d'estes dues primeres finals. A més, el Club de Pilota d'Almussafes s'encarregà de preparar sopar per a tots els assistents.

El frontó d'Almussafes continuarà este cap de setmana coronant als nous campions. En primera categoria, Alejandro de Paterna i Pasqual de la Pobla de Vallbona es veuran les cares este diumenge a partir de les 12 h, en una partida que es podrà veure en directe per À Punt. La resta de partides tindran lloc durant la vesprada del dissabte i el matí del diumenge.
 

Paco es va endur el títol de 1a d'Entre Setmana. Foto: FPV

Els horaris de les finals seran els següents:

Dissabte 24 de novembre:
A les 18.00 hores:
FINAL 3a E. SETMANA:
Ricard (CPV Tamborí) - Carles (CPV El Racó de la Pilota de La Pobla de Vallbona)
A les 19.00 hores:
FINAL 3a CATEGORIA:
Moisés (CPV Almussafes) - Edu (CPV Godella)

Diumenge 25 de novembre:
A les 10.00 hores:
FINAL 2a CATEGORIA:
Dani (CPV Almussafes) - Cervera (CPV Almussafes)
A les 12.00 hores, en directe per À Punt:
FINAL 1a CATEGORIA:
Pasqual (CPV El Racó de La Pobla de Vallbona) - Alejandro (CPV Paterna)
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article