PilotaViu / Funpival / València.

El Trofeu Mixt Fundació José Luis López serà l’últim torneig de la temporada esportiva que combina la modalitat de raspall i la d’escala i corda en un total de quatre jornades.

Totes elles tindran el mateix trinquet Pelayo com a escenari i la jornada inaugural està programada el pròxim dissabte. El format de la competició segueix el mateix patró en les dues modalitats professionals. Tres equips de raspall i tres d’escala i corda hauran de jugar les tres partides de la fase prèvia i les dues formacions amb millors resultats seran les que pugnen en les finals programades per al dia 8 de desembre.

A la presentació del passat dijous van assistir alguns dels jugadors que aspiren a estar eixe dia en la canxa de la capital i sumar un nou títol al seu palmarés. Un d’ells va ser l’escaleter Soro III, que es mostrava “content per jugar el trofeu amb Raúl, a qui conec des de fa moltíssims anys. Sabem adaptar-se l’un a l’altre molt bé i també amb Bueno, que està fent una temporada excel·lent i es mereix jugar el torneig. Estic convençut que farà un grandíssim paper”.

El jugador de Massamagrell va parlar també del sistema de competició. “És diferent i cal adaptar-se i anar a guanyar les dos partides del triangular. Però per damunt de tot el que importa és que es vegen bones partides”.

També van estar alguns dels jugadors de raspall, com Ian de Senyera, que va comentar que se sent “molt motivat per a intentar guanyar ja que fa algun temps que no guanye un campionat. A més, m’agrada l’equip que m’ha tocat perquè Tonet IV està jugant ara molt bé i Raúl a la punta és dels que millor ho fa”.

Este dissabte a les 16.30 hores començarà la competició amb el primer enfrontament de raspall entre Marrahí, Canari i Gabi i el trio de Sergio, Brisca i Lorja. A continuació, la partida d’escala i corda estarà protagonitzada per Soro III, Raúl i Bueno contra Genovés II, Javi i Carlos.