elmusa

Cap de setmana de semifinals en el Diputació de Raspall parelles

Raspall

PilotaViu / FPV / València.

Entre dissabte i diumenge es jugaran les partides d'anada de les semifinals de la 20a edició del Campionat Autonòmic de Raspall Parelles - Trofeu Diputació de València.

Respecte a la primera masculina el Bicoroliva Bicorb A rebrà en el seu trinquet al Gavarda A el diumenge a les 10.30 hores. Borja i Guillem, la parella de Bicorb, hauran d'aconseguir guanyar a Pau i Alberto, per a afrontar la partida de tornada amb opcions de passar a la final. L’altra semifinal tindrà com a protagonistes al Gavarda B, on juguen Castanyero i Blai, i Xeraco B, amb Vicent i Guille, i tindrà lloc demà dissabte a les 15 hores en la canxa del club de la Ribera.

Les semifinals de primera femenina ja estan també definides, després d’haver-se jugat les partides que hi havia suspeses per pluja de les últimes jornades. La primera semifinal tindrà com a contendents a l'Alqueria d'Asnar i a l’Ajuntament de Beniparrell i es jugarà demà dissabte a les 17 hores en el trinquet del Comtat. Al mateix dia i hora, però en este cas en el carrer de pilota de Borbotó, el primer equip del club local jugarà contra Rafelbunyol. Els enfrontaments de tornada estan previstos per a la setmana pròxima, jugant-se les finals entre el 15 i 16 de desembre.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article