elmusa

L'Edicom de galotxa ja coneix totes les finalistes d'esta edició

Galotxa

PilotaViu / FPV / València.

Un any més, les dones tornaran a ser protagonistes de les finals del Campionat Interpobles de Galotxa - Gran premi Edicom.

En el cas de la categoria femenina A, les formacions que han aconseguit jugar la gran final seran el Cent Duros Borbotó B i el Caixa Popular Godelleta C. Les jugadores del club de la rodalia de València, Anabel, Amparo, Irene i Ana Belén, també jugaren la final l’any passat. Mentre que Sara, Victoria i Candela, jugadores del Godelleta junt Andrea, Carolina, Vicky i Naira, tornaran a disputar una final, ja que varen ser subcampiones en el 2016.

La novetat d’enguany, la categoria B, tindrà com a protagonistes al Caixa Popular Pobla de Vallbona C i al Meliana. Esta final es jugarà com a tancament del torneig el pròxim diumenge 2 de desembre, a les 18.30 hores en el carrer “Tio Vicent” de Meliana. Prèviament es jugarà, a les 17 hores, la partida corresponent a la final A. Les dues finals es presentaran, junt amb les restants del campionat, el pròxim dimarts 27 de desembre a les 20.30 hores, en la seu d'Edicom (Ronda Auguste i Louis Lumiere, num. 12, del Parc Tecnologic de Paterna).
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article