Fem Pilota - Capçalera

La pluja ajorna els encreuaments de semifinals del Diputació de Raspall femení

Raspall

PilotaViu / FPV / l'Alqueria d'Asnar.

En l'última jornada de primera categoria femenina del Campionat Autonòmic de Raspall Parelles - Trofeu Diputació de València, la climatologia va tornar a ser protagonista, obligant a la suspensió de dues de les partides, pel que hi haurà que esperar per a saber quins seran els encreuaments de semifinals.

En la partida que sí que es va disputar, jugada en el trinquet de l'Alqueria d'Asnar, seu de les finals femenines del campionat, el primer equip de l'equip local va jugar la seua millor partida del torneig, tot i caure 15 per 25 davant el Borbotó A. Els enfrontaments entre l'Ajuntament de Beniparrell i el Tapizados Calse Moixent, i entre el Rafelbunyol i l'Oliva-Beniarbeig-Verger s'hagueren de suspendre per pluja. De moment ja tenim clars els quatre equips que jugaran les semifinals de la categoria: l'Ajuntament de Beniparrell A, El Dau Rafelbunyol A, Borbotó A i l'Alqueria d'Asnar A. Queda per determinar, segons els resultats de les partides suspeses, la primera i segona posició, que ara ocupen el Beniparrell i el Rafelbunyol. Qui quede primer del grup jugarà la seua semifinal davant l'Alqueria d'Asnar, mentre que el segon ho farà contra el Borbotó.

En la divisió de plata les semifinals ja estan definides: el Carraixet Tavernes Blanques s'enfrontarà amb el Borbotó B, mentre que l'Ajuntament de Beniparrell B ho farà amb el Borbotó C. En tercera categoria la final la jugaran directament el primer i el segon classificat, que de moment són el Beniparrell D i el Meliana D. Ja en quarta A, el Beniparrell F i l'Alzira F es juguen una plaça en la final, sent l'altra per al guanyador de la semifinal entre el Bicorb F i el Quatretonda B. Per últim, en quarta B, estan jugant-se els quarts de finals, tot i que algunes de les primeres partides també quedaren pendents per l'aigua.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article