elmusa

Ezkurdia aconsegueix la seua primera txapela individual del Quatre i Mig

Pilota Món

21iguales / Pamplona.

Joseba Ezkurdia s'ha emportat la seua primera txapela en el Quatre i Mig en guanyar 22-17 a Jokin Altuna en la primera gran final disputada en el Navarra Arena.
 
El Quatre i Mig és una de les modalitats més explosives i impactants de la pilota basca i una vegada més ho van tornar a demostrar Joseba Ezkurdia i Jokin Altuna. El davanter d'Arbizu es va dur el gat a l'aigua després de dominar durant bon temps la primera final oficial celebrada al nou Navarra Arena de Pamplona. Jokin era el campió del manomanista però la velocitat i les rematades finals van ser decisives en la primera txapela individual del navarrès. Amb aquesta fita, Ezkurdia suma la seva segona txapela de l'any.

La final va començar amb dos tantos d'Altuna. Sempre és important començar bé i més en una final amb tanta gent amb els ulls posats en la pilota. Després d'aquest xicotet parcial, Joseba va començar a pegar de valent a la pilota i donant una velocitat més al joc, va aconseguir avançar-se 4-9. També hem de destacar que diversos estranys que va fer la pilota a la paret durant aquesta primera part, van ser favorables per al ja campió Joseba Ezkurdia.

La sort no ho és tot però llevant algun error clar en atac, Ezkurdia va rematar amb seguretat aconseguint bons tantos. Un dos parets de volea al 4-4 van seguir la seva exhibició amb 5 dues parets a bot magnífics. Va haver un més al que va arribar Jokin i va ser el d'Amezketa el que va acabar en defensa arriscant.

El d'Arbizu també es va posar 8-14 per damunt però just en aquest moment va començar la reacció d'Altuna. El jove campió va passar molt de temps en defensa i un avantatge de sis tantos no és tant si davant està Altuna. Es va acostar i va asconseguir posar-se per davant amb els seus serveis, rematades i ganxo perfectes, 15-14.

Ezkurdia no va voler perdre tot el que s'havia treballat fins al moment i sempre ben centrat en la partida va saber com parar l'atac del rival per tornar-se a posar per davant. El treball previ d'Altuna en defensa va poder passar-li factura ja que Ezkurdia va arribar a l'últim tram del partit més sencer. Un parcial final de 8-2 per al navarrès el va fer proclamar-se per primera vegada campió del Quatre i Mig.
 

 
*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar informant-vos. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article