elmusa

Onda inicia el programa VIUPILOTA als centres educatius

Participa

Onda ha iniciat un nou programa als centres educatius, el programa VIUPILOTA. Projecte creat per l’empresa Viuesport, amb l’ajuda de l’Ajuntament d’Onda, on es dóna l’oportunitat de practicar la pilota tant als col·legis, al trinquet com al carrer.

El referent i encarregat de dur a terme les sessions en els centres escolars, junt als tècnics i mestres d’educació física, és Pablo de Borriol, únic jugador professional en actiu de la província de Castelló.

VIUPILOTA està subvencionat íntegrament per l’Ajuntament d’Onda, vertebrant els tres agents: ajuntament, col·legis i Escola de Pilota, aconseguint d’aquest projecte un 100% de participació, tot un èxit dels centres de primària, on al voltant de 600 alumnes practicaran el nostre esport autòcton en aquesta primera edició.

El divendres 16 de novembre es van iniciar les sessions de 6è de primària en els diferents centres del municipi. Posteriorment, els dies 3, 4 i 5 de desembre tindrà lloc la competició entre els propis centres, on visitaran el Trinquet Municipal d’Onda. Aquesta jornada conclourà el dia 14 de desembre amb les finals de campions a un carrer cèntric de la ciutat.

En quant als alumnes de 5è, reprendran l’activitat de Pilota Valenciana a maig i juny del 2019, on realitzaran la mateixa estructura organitzativa.

Si eres un Ajuntament, Col·legi o Club de pilota i vols fomentar al teu municipi la Pilota Valenciana, fica't amb contacte amb l’empresa Viuesport, mitjançant info@viuesport.comComentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article