elmusa

Continuen les obres al trinquet de Sueca

PilotaViu / Sueca.

El trinquet de Sueca millorarà les seues infraestructures gràcies al nou projecte de recuperació i rehabilitació que desenvoluparà l'Ajuntament del municipi amb una inversió de 80.000 euros del Pla de Trinquets de la Diputació de València i la Conselleria d'Educació, Investigació i Esports. El Director General d'Esports, Josep Miquel Moya, acompanyat per l'alcaldessa de la localitat, Raquel Tamarit, i els regidors d'Esports i Obres, Vicent Baldoví i Julio Serra, ha presentat al trinquet de Sueca els detalls de les inversions que es realitzaran a través d'este nou pla.

Moya ha remarcat la seua satisfacció perquè "durant molt de temps han estat oblidats els trinquets i sabíem que eren moltíssims els pobles com Sueca que tenien la necessitat de rehabilitar estes instal·lacions com ara els trinquets, els carrers de la pilota, els frontons, tots aquells espais on es practica el nostre esport per antonomàsia, que és la pilota valenciana, i que ara serà possible gràcies a esta col·laboració entre la Diputació i la Conselleria d'Esports, perquè era una obligació per a nosaltres dignificar-los". El director general d'Esports ha afegit que "hui eixa realitat ja està més propera per a Sueca, ara cal posar-se mans a l'obra i començar la rehabilitació amb els 80.000 euros d'inversió del Pla de Trinquets que rebrà el municipi" ha conclòs el director general d'Esports.

L'actuació projectada estarà subvencionada al 80% i el consistori assumirà el 20% restant del cost de la intervenció. Baldoví ha explicat també que, paral·lelament, l'Ajuntament ha realitzat una actuació per donar més llum i visibilitat a la instal·lació canviant la tela del sostre. "Era una demanda dels pilotaris que asseguren que la pilota es perd quan va per dalt" ha explicat.

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar informant-vos. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article