Fem Pilota - Capçalera

Benidorm, campió de la VIII Champions de Llargues

Ratlles

Dimas Kruithof / Benidorm.

Benidorm s’ha proclamat campió de la VIII Champions de Benidorm davant Orba amb un resultat de 6-2, en una final protagonitzada per dos equips valencians. Els de Benidorm, que jugaven a casa, han accedit a la final després de superar per 6 - 0 a l'equip de Kersken. Idèntic resultat obtenia Orba davant Thieulain, demostrant el gran nivell dels nostres representants.

S’esperava una final molt igualada entre dos equips amb jugadors molt complets i, encara que el resultat no ho reflexe, així ha sigut. Ha sigut una partida mereixedora d’una final, tots els jocs han estat molt renyits, arribant a val-val (no es torna a “a dos”) en quasi tots. Els dos equips han estat a un gran nivell, però els de Benidorm han sabut estar molt tranquils, aprofitant més les oportunitats i endur-se els jocs al seu favor.

Enhorabona a l’equip de Benidorm, nou campió d’Europa.
 

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar informant-vos. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article