Fem Pilota - Capçalera

Sergio i Tonet IV guanyen el VI Trofeu Mixt Savipecho

Raspall

PilotaViu / Oliva.

Sergio ha tornat a conquerir el títol del Trofeu Mixt Savipecho, en esta ocasió amb la inestimable ajuda de Tonet IV. S'han imposat a Pablo i Brisca per 25 - 15 en una final renyida que ha tingut moltes alternatives.

La sort d'una moneda a l'aire va permetre que Sergio i Tonet IV continuaren optant al títol després de caure derrotats en la partida de la fase prèvia, i la parella del Genovés ho ha aprofitat al màxim. Van accedir a semifinals com a millor equip derrotat gràcies a l'atzar, ja que havien fet el mateix resultat que Punxa i Canari. En les semifinals, davnat Ian i Raül, ja van demostrar que es coneixen a la perfecció i en la final han tornat a demostrar el seu bon moment de forma.

La partida s'iniciava amb la treta de Pablo però era des del rest des d'on anaven a sumar-se els primers jocs. Tonet i Brisca han protagonitzat un gran duel de mitgers durant tot l'encontre, amb multitud de pilotades enviades a la galeria del dau. Després del 5 per 5 inicial amb dos jocs des del rest, arribava el primer joc de Pablo i Brisca al dau (5 - 10). Contestava Sergio amb bones tretes per a tornar a igualar la partida i, tot seguit, fer un nou joc des del rest (15 - 10). De nou, Pablo i Brisca igualarien la partida a 15, moment en que es veia a Pablo amb molèsties a la seua mà dreta. El de Barxeta, amb clares mostres de dolor, ha realitzat quinzes de mèrit, però els rojos han millorat encara més el seu rendiment i han acabat la partida amb els dos jocs més ràpids de la jornada. Al remat, 25 per 15 per als de Genovés que s'emporten este prestigiós trofeu

La final d'escala i corda, prèvia a la de raspall, ha sigut per a Francés, Pere i Monrabal davant Pere Roc II i Fèlix, pel resultat de 40 - 60.
 
Tots els finalistes de la jornada. Foto: Just Huesca

Per a consultar totes les notícies del campionat, punxeu ací: VI Trofeu Mixt Savipecho

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar informant-vos. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article