Fem Pilota - Capçalera

El VI Trofeu Mixt Savipecho és per a Francés, Pere i Monrabal II

Escala i Corda

PilotaViu / Oliva.

L'oratge no ha impedit que el nou trinquet d'Oliva, un dels que més capacitat té, presentara una bona entrada per a presenciar la final del VI Trofeu Mixt Savipecho d'escala i corda. Francés, Pere i Monrabal II s'han emportat la victòria davant Pere Roc II i Fèlix pel resultat de 40 per 60.

No és habitual veure als millors pilotaris de la modalitat per dalt en la instal·lació de la Safor. És en motiu d'este trofeu pioner que barreja les dues modalitats professionals que el públic d'Oliva té oportunitat de veure jugar a pilotaris de la talla de Pere Roc II o Francés. En esta sisena final, el trio ha estat més sòlid que la parella i ha imposat el seu joc fins al 40 per 60 final.

A continuació es jugarà la final de raspall entre dues parelles ben compensades. Pablo i Brisca s'enfrontaran a Sergio i Tonet IV en una final que es podrà veure en directe per À Punt a partir de les 12 h.

Per a consultar totes les notícies del campionat, punxeu ací: VI Trofeu Mixt Savipecho

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar informant-vos. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!


Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article