Fem Pilota - Capçalera

Els equips valencians de Benidorm i Orba passen invictes a les semifinals de la Champions de Llargues

Ratlles

Dimas Kruithof / Benidorm.

La primera jornada de la VIII Champions de Llargues acaba amb els equips de Benidorm i Orba com a únics invictes de la competició, després de guanyar les dues partides dels seus respectius grups. Pel que fa a Benidorm, ha guanyat amb solvència les dues partides, la primera front a l’equip del Guipúscoa (6-1) i la segona davant els italians de Scalvaia (6-0). Per la seua part, Orba, en el primer enfrontament, ha vençut a un dels favorits del campionat, l’equip belga de Thieulian, en una partida que tenien dominada amb un 5-0 al marcador, però que se’ls ha complicat quan els belgues han remuntat 5-3 i que finalment han pogut rematar amb un 6-3; en la segona partida, han pogut superar amb més facilitat als francesos de Maubeuge (6-0).

La sorpresa de la jornada ha estat amb l’equip d’El Campello, que després de guanyar en una emocionant partida a l’equip favorit Kerksken (guanyador de tres edicions), amb una gran remuntada quan anaven perdent 4-1, ha caigut derrotat davant el Biscaia, en l’últim xoc de la jornada. Ha estat una partida ben plantejada pels biscaïns, en la que han jugat molt còmodes i han donat una exhibició de pilotades; mentre que l’equip valencià “ha començat molt gelat i no ha sabut estar en la partida, el que ha ocasionat que tingueren un joc molt irregular, amb molt poc encert”, segons Martines. Aquest resultat ha ocasionat un triple empat en el grup C, que ha afavorit a l’equip belga i ha deixat fora de la competició a l’equip d’El Campello.

La resta de resultats de la fase de grups han sigut: Kerksken 6 – 2 Biscaia, Thieulain 6 – 2 Maubeuge, Guipúscoa 6 – 0 Scalvaia.

Amb aquests resultats, els equips de Benidorm, Kerksken i Orba han passat com a primers de grup i s’ha produït un empat entre Thieulain i Guipúscoa per a ocupar la posició de millor segon, ja que tenien la mateixa diferència de jocs. L’empat s’ha resolt amb el recompte dels quinzes guanyats i perduts de cada equip, en el que ha eixit guanyant l’equip belga de Thieulain.

Per tant, les semifinals queden configurades de la següent manera:
  • Benidorm – Kerksken, a les 9.30 hores.
  • Orba – Thieulian, a les 10.30 hores.
La final es disputarà a les 12.00 hores.

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar informant-vos. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article