Fem Pilota - Capçalera

El VI Trofeu Mixt Savipecho arriba a la final

PilotaViu / Oliva.

Diumenge se celebren les finals del VI Trofeu Mixt Savipecho, el veterà dels trofeus mixtos. La partida se celebrarà al trinquet d'Oliva en horari matinal.

Començarà el programa a les 10.30 h. amb la partida d'escala i corda, que enfrontarà a Pere Roc II i Félix contra Francés, Pere i Monrabal. 

La parella de la Marina arriba a la final després de desfer-se de Puchol II i Santi amb un clar 60-35. Es dóna la particularitat que accediren a semifinals com a millor dels eliminats, però en imposar-se en la següent partida, s'han classificat per al duel definitiu.

En el cas del trio, van haver de superar una dura semifinal contra Soro III i Javi, a qui s'imposaren amb un 60-55.

A les 12.00 h, horari de retransmissió televisiva, començarà la final de raspall. Sergio i Tonet IV s'enfronten a Pablo i Brisca.

Els primers eixiran de roig en vèncer en semifinals a Ian i Raú amb un resultat de 25-20. Es dóna la particularitat que Sergio i Tonet IV es classificaren pel resultat d'un sorteig, ja que en quarts havien caigut contra Vercher, Sanchis i Ricardet.

Els seus rivals són Pablo i Brisca, que eliminaren al trio de Vercher amb un igualat 25-20.

Per a consultar totes les notícies del campionat, punxeu ací: VI Trofeu Mixt Savipecho

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar informant-vos. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article