Fem Pilota - Capçalera

Arriba l'hora de la veritat en el Diputació de Raspall Parelles femení

Raspall

PilotaViu / FPV / València.

Arriba l'hora del a veritat del Campionat Autonòmic de Raspall Parelles Femení - Trofeu Diputació de València.

En el cas de la màxima categoria només queda una jornada per disputar-se encara de la lliga regular, mentre que la resta de categories ja entraran en la fase final.

El cap de setmana es jugaran les següents partides de primera, que poden ser decisives per a la classificació final, tot i que els quatre equips de la parta alta ja estan classificats per a semifinals. L'Alqueria d'Asnar, quart en la taula, rebrà al Borbotó, tercer; la parella que encapçala el grup, la de l'Ajuntament de Beniparrell, jugarà en casa davant el Tapizados Calse Moixent; per últim, l'Oliva-Beniarbeig-Verger visitarà al Rafelbunyol, segon classificat, al trinquet de l'Horta Nord.

La resta de categories ja tenen definits els encreuaments de la fase final. En segona i quarta A les partides d'anada de semifinals es jugaran el cap de setmana del 24-25 de novembre, mentre que els enfrontaments de tornada es disputaran entre l'1 i 2 de desembre. En tercera el primer i segon classificat jugaran directament la final, en ser el grup més nombrós del campionat. De moment Beniparrell D, Meliana D i Oliva B estan lluitant per estes posicions. Respecte a quarta B les eliminatòries de quarts comencen esta setmana. Les finals de totes les categories es jugaran entre el dissabte 15 i diumenge 16 de desembre, jugant-se les partides en el trinquet de l'Alqueria d'Asnar.

Semifinals 2a categoria:
Carraixet Tavernes Blanques - CPV Borbotó B
Ajunt. Beniparrell B - CPV Borbotó C

Semifinals 4a categoria A:
Ajunt. Beniparrell F - CPV Alzira F
CPV Bicorb F - CPV Quatretonda B

Quarts de final 4a categoria B:
Ajunt. Beniparrell G - CPV Meliana F
Caixa Popular Godelleta B - Juanjo Trad. Valldigna B
CPV Sella - Ajunt. Beniparrell I
El Dau Rafelbunyol B - Lanzadera Montserrat C

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article