Fem Pilota - Capçalera

Altuna III i Ezkurdia s'enfronten diumenge pel 4 i mig de frontó basc

Pilota Món

PilotaViu / 21iguales / Pamplona.

Diumenge a partir de les 17.00 h. es disputa al Navarra Arena de Pamplona la final del Quatre i mig de frontó basc.
 
De roig eixirà el jove davanter Jokin Altuna, de 22 anys. A priori és el favorit en una final que, tot i la seua joventut, disputa per quarta vegada. Es dóna la circumstància que el d'Amezketa va estar amb dubtes fins a l'últim minuts si jugar o no este campionat del Quatre i Mig 2018, i ara, tornarà a estar present a la final per tercer any consecutiu per defensar el seu títol.
 
Este any té un rival diferent, Joseba Ezkurdia. A la lligueta de semifinals el navarrés va passar per sobre del campió però este partit serà completament diferent. Jokin ha deixat la por de l'última lesió patida i amb el pas de les setmanes està jugant com millor sap. Després de quedar campió del manomanista, arrodonir l'any amb un segon campionat individual seria una cosa molt gran per als 22 anys que posseeix el jugador.
 
Joseba Ezkurdia (Arbizu, 1991) segueix creixent com a pilotari i este diumenge disputarà la seua primera final en competició individual. Després de la txapela del Campionat de Parelles, en totes la boques s'ha escoltat que Joseba remata millor i el títol li ha donat el plus de confiança que necessitava. Ara, i després d'un estiu excel·lent, ha destacat com el millor del campionat. Compta els seus partits per victòries i ha tingut un joc molt vistós i regular. No obstant això, el seu rival al Navarra Arena, Jokin Altuna, eixirà favorit com a campió de la passada edició i finalista per tercer any consecutiu.

La final es podrà veure en directe per ETB a partir de les 17h. Per a veure la final, punxeu ací: final 4 i mig en ETB


*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar informant-vos. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article