elmusa

Bonrepòs i Mirambell acull el primer torneig d'escala i corda femenina

Escala i Corda

PilotaViu / València.

Els èxits de les pilotaris femenines en raspall són de sobra coneguts, però si hi ha una modalitat on la participació de les dones encara és escassa, eixa és l'escala i corda.

Per això, este cap de setmana es viurà al trinquet de Bonrepòs i Mirambell un torneig de pilota per dalt organitzat per la Mancomunitat del Carraixet. El primer torneig d'escala i corda «Esport i Dona» se celebrarà el dissabte 17 i diumenge 18 en horari matinal.

Dissabte a les 11.00 h. comença la primera partida, on s'enfronten Victòria i Luisa contra Ana i Amparo. Una hora després se celebrarà la segona semifinal, on Sara i Anabel es voran les cares contra Mònica i Mireia. La gran final es disputarà diumenge a les 12 h.

L'alcaldesa de la localitat amfitriona Rosella Antolí, aficionada i habitual dels trinquets, declarava que "sempre he pensat que les dones han de tindre campionats en totes les modalitats. Felicite a la Mancomunitat del Carraixet per la iniciativa i espere que este trofeu es consolide i es faça tots els anys".

L'esdeveniment està emmarcat en el programa «Esport i Dona» de la Mancomunitat del Carraixet. Es presentarà el dijous 15 de novembre a les 19.15 h en l'ajuntament de la localitat, amb la participació de les autoritats del municipi i Mancomunitat del Carraixet, així com la jugadora del València Bàsquet Anna Gómez.  Este programa, en el seu segon any d'existència, pretén utilitzar l'esport com una eina més per a promoure la igualtat entre homes i dones. Entre altres accions, s'hah introduït unes beques per a aquelles esportistes dels pobles que formen part de la Mancomunitat que practiquen competicions oficials.
 

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar informant-vos. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article