PilotaViu / Funpival / Oliva.

Este dimarts s’han presentat a Oliva les finals del VI Trofeu Mixt Savipecho que es jugaran el pròxim diumenge 18 al trinquet d’este municipi de la comarca de la Safor. En la jornada de convivència que han organitzat els amfitrions han estat presents gran nombre dels jugadors que protagonitzaran les dues partides que determinaran als campions de la present edició.

La jornada del diumenge la inauguraran els pilotaris d’escala i corda. Pere Roc II i Félix s’enfrontaran a Francés, Pere i Monrabal II. L’esquerrà de Benidorm ha mostrat la seua satisfacció per poder ser part d’una jornada tan especial. “El Trofeu Mixt Savipecho sempre l’afronte amb un plus de motivació perquè a més de ser un dels tornejos més importants, es tracta del meu patrocinador. A la final arribe amb bones sensacions i si bé és cert que el trinquet no el tenim molt tocat, és una situació que afecta els dos equips. Jo, les partides que he jugat en ell no se m’han donat malament”.

L’equip contrari també arriba amb molt bones sensacions. “En els últims mesos m’he trobat amb mi mateix, el final d’any està sent molt positiu i jugar esta final és una altra satisfacció per la importància que té este trofeu. La final la intuïsc molt renyida i crec que guanyaran els primers que s’acoblen al trinquet”, ha afirmat Pere.

Pel que fa a la final en la modalitat de raspall, esta serà disputada per Sergio i Tonet IV, que mesuraran les seues forces a les de Pablo i Brisca. Dues parelles que, de nou, tornaran a mostrar les seues cartes sobre les lloses d’un trinquet gran com el d’Oliva. Tonet IV ha parlat de la dificultat de l’enfrontament. “Hem disputat partides molt complicades i la final es presenta igual. Afortunadament anem a més, la nostra trajectòria és ascendent i això ens dóna confiança per a la final. Però sabem que hi haurà guerra perquè és una parella molt forta i, a més, Brisca juga al seu trinquet”.

Este últim pilotari juga a casa i amb la gran ajuda del seu company de Barxeta. “Pablo està a un gran nivell i juguem en un trinquet al qual estem molt habituats. Intentarem evitar que Sergio jugue d’aire i el bot de braç de Tonet IV. Per aconseguir-ho hem de tirar-li molt fort i jo personalment he d’aprofitar la força de Pablo i acabar les rematades que em deixe clares”, ha manifestat Brisca.

La final d’escala i corda es jugarà a les 10.30 hores. A les 12.00 hores serà el torn del raspall, una partida que es podrà veure en directe a través del web i la televisió d’À Punt.

Per a consultar totes les notícies del campionat, punxeu ací: VI Trofeu Mixt Savipecho

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar informant-vos. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!