elmusa

Sergio i Tonet IV tanquen les finals del Savipecho

Raspall

PilotaViu / Bellreguard.

Emocionant final de vesprada a Bellreguard. Si en la primera de la vesprada l'equip que va perdre en quarts s'ha emportat la partida, amb clara victòria de Pere Roc II i Félix, en la segona partida també hem tingut de guanyadors a un equip dels que ha passat com a millor dels perdedors en la fase prèvia.

Sergio i Tonet IV, que arribaren a la semifinal gràcies a una moneda a l'aire, s'han classificat per a la final després d'una emocionant partida on s'han imposat per un resultat de 25-20 a l'equip d'Ian i Raúl.

La partida començava amb els rojos que s'enduien el primer joc. Tot seguit, l'equip blau format pels jugadors del Genovés Sergió i Tonet IV han sumat tres jocs seguits deixant el marcador 5-15. Però, els rojos ha entrat en partida aconseguint no només empatar sinó avançar-se en el marcador, deixant-lo en un prometedor 20-15.

En canvi, els dos últims jocs han caigut del costat de Sergio i Tonet IV, emportant-se així finalment la partida i classifcant-se per a la final on ja els esperal'equip de Pablo i Brisca. 

Diumenge 18 de novembre a partir de les 12h jugaran a Oliva la gran final, en una jornada doble on abans Pere Roc II i Félix s'enfrontaran a Francés, Pere i Monrabal.

Per a consultar totes les notícies del campionat, punxeu ací: VI Trofeu Mixt Savipecho

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar informant-vos. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article