elmusa

Montserrat i Beniparrell, més a prop de la final de la Copa Edicom de galotxa

Galotxa

Paco Durà / Montserrat-Alfarp.

Els equips de Montserrat i Beniparrell estan més a prop de disputar la final de la Copa Edicom de galotxa, després d’haver guanyat les respectives partides d’anada de semifinals, contra el Bar València-Quart i Marquesat, disputades este cap de setmana.

Marquesat, 45; Beniparrell, 70
En la canxa d’Alfarp, l’equip del Marquesat ha caigut a casa contra el Beniparrell per 45-70 tants. Un resultat que posa deixa prou encarrilada l’eliminatòria de semifinals per als de l’Horta Sud. La partida l’han jugat, per part de Marquesat, Pau, Nando, Sopetes i el feridor Benja. I per part de Beniparrell jugaven Robert, Hilari, Herrera i el feridor Toni. I en la primera meitat, el marcador ha estat més anivellat, però després els visitants s’han avançat 40-60 i han sentenciat la partida, posant de relleu que Beniparrell és cada dia més favorit per estar en la final, ja que té un equip molt complet i de prou joventut.

Montserrat, 70; Bar València-Quart, 20
En l’altra semifinal, disputada a Montserrat, la partida ha estat dominada pels jugadors locals, Óscar, Javier, Carlos i el feridor Añó, que han vençut als del Bar València-Quart, Alex, el Xato, Juan Antonio i el feridor Berbis, per 70-20. Un resultat que posa les coses més que complicades per als de Quart, que han acusat la baixa del Moro, qui està tota la competició lesionat i en esta ocasió no ha pogut jugar ni tan sols amb l’esquerra, com havia fet en altres partides. Els de Montserrat, liderats per Óscar, han fet una partida molt bona i els de Quart no han tingut el millor dia, perquè en altres partides, sense el Moro, han fet millor paper que en esta ocasió. Ara diuen que al seu carrer poden fer el “miracle”, però sembla prou complicat que puguen remuntar, encara que n’hi ha algun precedent. Voren què ocorre el proper dissabte en la tornada.

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar informant-vos. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article