Fem Pilota - Capçalera

Bellreguard tanca les semifinals del Mixt Savipecho

PilotaViu / Bellreguard.

El trofeu pioner que combina les dos modalitats professionals va arribant a la seua conclusió. Si la primera semifinal havia de disputar-se a Pedreguer, la segona tindrà lloc al trinquet El Zurdo de Bellreguard este diumenge 11 de novembre.

Obriran la vesprada els jugadors de la modalitat d'escala i corda. Serà una reedició de la partida prèvia disputada a Guadassuar i que va deixar un gran sabor de boca entre els assistents. Puchol II i Santi van remuntar per a guanyar la partida davant Pere Roc II i Fèlix i deixar el marcador 60 - 55. La bona actuació dels blaus els va permetre accedir a semifinals com a millor equip derrotat. D'esta manera es tornaran a veure les cares els recents finalistes del mà a mà: Puchol II i Pere Roc II.

La segona partida de la jornada enfrontarà a Ian i Raül davant Sergio i Tonet IV. Els primers van accedir a les semifinals després de derrotar Punxa i Canari per 25 - 15. La casualitat va propiciar que Sergio i Tonet IV també caigueren derrotats exactament pel mateix resultat (25 - 15), pel que el millor dels derrotats es va decidir per l'atzar d'una moneda a l'aire. Sergio i Tonet van ser els afavorits i ara tindran una nova oportunitat per a alçar-se amb el títol.

Per a consultar totes les notícies del campionat, punxeu ací: VI Trofeu Mixt Savipecho

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar informant-vos. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article