elmusa

La pilota i el motociclisme uniran els seus mons amb esportistes destacats d'ambdues disciplines

PilotaViu / Funpival / València.

El Club de Pilota Pelayo, amb la col·laboració de la Fundació per la pilota, Dorna Sports i el Trinquet Pelayo han organitzat dues jornades d'agermanament entre la pilota i el món de les motos, amb la participació de destacats pilots.

Per iniciativa del Club de Pilota Pelayo i amb la col·laboració de la Fundació per la Pilota, Dorna Sports, gestora del Gran Premi del Campionat del Món de Carreres FIM (MotoGP), i el Trinquet Pelayo, tots dos esports estretiran els seus llaços en dues jornades en les quals participaran prestigiosos pilotaris i pilots.

En primer lloc seran les figures de les dues rodes les que prenguen contacte amb l'esport dels valencians. Serà dijous que ve dia 15 de novembre en el tinquet Pelayo (12.00 hores) on els pilotaris Genovés II, Puchol II, Moltó, Soro III, Javi, Brisca i Santi realitzaran una exhibició als pilots. De moment està confirmada la presència de Maverick Viñales (Movistar Yamaha Moto GP), Álex Rins (Team Suzuki Ecstar) i Jorge Martín (Team Del Conca Gresini Moto3).

Una vegada conclosa la partida seran els mateixos pilots els que proven a jugar a pilota valenciana amb pilotes de badana.

La segona jornada tindrà lloc el diumenge 18 de novembre. Esta vegada seran els pilotaris els qui visiten als pilots, ja que han sigut convidats a presenciar el Gran Premi de Moto GP a Xest, en el Circuit Ricardo Tormo. A més, tindran la possibilitat de conéixer el paddock del circuit. Un intercanvi ben curiós entre dos esports diferents. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article