Fem Pilota - Capçalera

Almassora acollirà una jornada de formació en gestió d'escoles esportives de pilota

Món Escolar

PilotaViu / Almassora.

La Conselleria d'Educació, Cultura, Investigació i Esport i la Càtedra de Pilota Valenciana de la Universitat de València continuen oferint jornades relacionades amb la pilota valenciana. En esta ocasió estarà enfocada en la gestió de les escoles esportives i tindrà lloc en la Sala de Formació de l'Ajuntament d'Almassora, el dia 24 de novembre, de 10.00 h a 13.30 h.

La jornada va dirigida a regidors i tècnics d'esports, a més de clubs de pilota, escoles de pilota i, per descomptat, docents interessats a conéixer els passos a seguir per crear una escola esportiva, amb l'eix central del nostre esport.

Els continguts van des de les nocions bàsiques de pilota, fins a l'entramat administratiu que cal seguir per a construir una escola esportiva, passant per la legislació que regeix les instal·lacions esportives dels diferents esports (normativa, accessibilitat, etc.).

Tindrà lloc a la Sala de Formació de l'Ajuntament d'Almassora per al dia 24 de novembre, de 10.00 a 13.30.
 

Per a consultar el programa complet, punxeu ací: PROGRAMA

Per a poder inscriure's, punxeu ací: Jornada de gestió d'escoles esportives de pilota valenciana

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar informant-vos. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article