elmusa

Pilotaris i tècnics participen en la jornada preparatòria de Pilota a l'Escola

Món Escolar

PilotaViu / FPV / València.

El Programa "Pilota a l'Escola" de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, desenvolupat per la Federació de Pilota Valenciana ha celebrat este dijous una de les jornades més importants prèvies a les sessions als col·legis.

Es tracta de la jornada destinada a pilotaris i tècnics que s'encarregaran de visitar els diferents centres que han sol·licitat una sessió de "Pilota a l'Escola" durant el curs escolar 2018/2019.

Vora prop de 35 tècnics, pilotaris i expilotaris de diferents modalitats (escala i corda, raspall, llargues) han assistit al trinquet Pelayo de València on han rebut tota la informació necessària per a portar endavant les seues ensenyances davant els més menuts. Els encarregats d'impartir la jornada als seus companys han sigut Javi de Massalfassar, Víctor Bueno, Ismael "Fageca" i l'excampió individual Álvaro.

En acabar la part teòrica, els assistents s'han dividit en tres grups al trinquet i han posat en pràctica diversos casos pràctics per a poder innovar en les sessions o adaptar-se a les circumstàncies de cada classe, cas d'alumnes amb necessitats especials.

Estes començaran a partir del 20 de novembre i portaran als tècnics i pilotaris per tot el territori valencià, fins a vora prop de 500 col·legis. Per segona edició consecutiva estos formadors vestiran les equipacions oficials del projecte gràcies a la col·laboració de la Fundación Trinidad Alfonso, implicada estretament amb la promoció de la pilota valenciana.
 

Pelayo ha acollit la jornada preparatòria. Foto: FPV
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article