elmusa

PilotaViu aconsegueix en octubre el rècord de visites

PilotaViu / València.

El mes d'octubre de 2018 ha suposat un rècord de visites per a PilotaViu, el diari digital de la pilota valenciana. Quasi 10.000 usuaris únics han visitat PilotaViu un total de 32.058 vegades durant el passat mes d'octubre, el que comporta un nou màxim des que este mitjà començara a publicar contingut el 9 d'octubre de 2014, ara fa quatre anys.

Bona part de culpa d'estes importants dades les tenen les notícies relacionades amb els dos campionats individuals professionals, que en este 2018 han estat especialment apassionants. Però l'abast real és encara més gran. Cal destacar que les notícies més importants dels individuals de raspall i d'escala i corda també han tingut cabuda en altres mitjans com manista.com i 21iguales, referents digitals de la pilota basca, i la revista Fosbury, un mitjà de prestigi de tot l'altre esport. Això es tradueix en molt més abast del que les nostres dades poden reflectir i aconseguim, per tant, portar la pilota a altres territoris. A més, els seguidors de les nostres xarxes socials no paren de créixer. A Facebook en són 5.456, a Twitter 2.816 i l'Instagram, de recent creació, ja compta amb 1.149 seguidors.

Des de PilotaViu volem agrair la confiança dels lectors alhora que vos emplacem a col·laborar en la campanya anomenada "Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana" perquè este mitjà puga seguir treballant en el propòsit d'informar cada dia de què passa al voltant del nostre esport.


La crònica de PilotaViu en el diari digital 21iguales, referent de la pilota basca


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article