elmusa

La final de l'Individual de frontó es disputarà a Almussafes

Frontó

PilotaViu / FPV / Almussafes.

El frontó José Ventura d'Almussafes serà l'escenari de les finals de l'Individual de Frontó 2018 - Trofeu President de la Generalitat.

És un recinte habitual en les finals oficials, des del Trofeu President Diputació de València fins al campionat autonòmic de parelles o com en este cas, l'Individual.

Esta serà la tercera volta que les finals del Trofeu President de la Generalitat es disputaran a la localitat de la Ribera, després de les disputades l'any 2012 i posteriorment a l'any 2016. Parlant de la màxima categoria, dos jugadors diferents s'han alçat amb el triomf, per una banda, i el 2012, era Pasqual de La Pobla qui aconseguia allí el seu segon títol, en final que disputava contra Adrián de Museros. El 2016 era Javi "Moro" qui guanyava en la final, de nou, a Adrián de Museros.

En esta edició de l'Individual, Pasqual de la Pobla i Alejandro de Paterna són els millors situats per a emportar-se el títol, ja que van guanyar la partida d'anada de les semifinals davant Adrián de Museros i Adrián de Quart, respectivament.

Les finals de totes les categories es disputaran la setmana del 25 de novembre.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article