Fem Pilota - Capçalera

Gavarda A i Xeraco B es jugaran acabar líders abans de les semifinals

Raspall

PilotaViu / FPV / Xeraco.

Només falten dues partides per a completar la lliga regular en la primera categoria del Campionat Autonòmic de Raspall Parelles - Trofeu Diputació de València.

El Gavarda A ocupa de moment la primera posició en la taula, amb un punt per davant del Xeraco B. Precisament la partida més interessant del pròxim cap de setmana serà la que enfronte als dos primers classificats. La mateixa tindrà lloc en el trinquet de Xeraco, on es decidirà qui tancarà la lliga al capdavant del grup. L'altre enfrontament de la jornada també tindrà una interessant lluita entre el Bicorb i el Gavarda B, on els de la Canal podrien acabar segons si es donen les combinacions de resultats adients. Aquests quatre equips serien els que continuarien a la fase final, passant a jugar les semifinals pel títol absolut.

Classificació 1a categoria:
1- CPV Gavarda A - 15 punts
2.- CPV Xeraco B - 14 punts
3.- Bicoroliva Bicorb A - 12 punts
4.- CPV Gavarda B - 8 punts
5.- CPV Xeraco A - 2 punts

Respecte a la classificació en la competició juvenil, de moment el Gavarda ocupa el primer lloc, tres punts per davant del Xeraco, tot i comptar amb una partida jugada més. La divisió de plata ja comença a tindre definits els seus semifinalistes. Per exemple, l'Oliva A i l'Otos C ja estan matemàticament classificats, mentre que l'Otos A i B tenen peu i mig també en la fase final. L'Alcàntera-Càrcer i el Caixa Popular Ontinyent B també estan ja en semifinals de tercera, tot i faltar-los encara una partida per jugar. Quatre equips es juguen les dues places restants en l'altre grup: Ajuntament de Polinyà A, Lanzadera Montserrat A, Real Gandia A i Xeraco C. De moment en quarta A el Real Gandia B, Favara A i Polinyà B lluiten per encapçalar el grup 1, mentre que Bicorb D i Planes A ja estan classificats en el grup 2. Ja en quarta B, el Tapizados Calse Moixent B i l'Horteta Rafelbunyol D completaran la lliga regular al capdavant dels seus grups, sent el Favara B i el Gavarda F qui apunten a les semifinals en els grups restants. Per últim, Ovocity Marquesat A, Naquera, Ajuntament de Beniparrell J i Alzira D jugaran les semifinals de quarta C.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article